10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

AJOFM Olt organizează cursuri de ajutor de bucătar, barman, frizer și îngrijitoare copil

- Advertisement -

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează în luna octombrie patru cursuri de formare profesională gratuite pentru şomerii din judeţ care beneficiază de aceste facilităţi. La aceste programe sunt aşteptaţi 56 de olteni care în prezent nu au un job şi urmează a fi calificaţi în diverse domenii de activitate.

Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, a declarat că principalele meserii/ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza cursuri pentru șomeri, și nu doar pentru ei, luna viitoare, sunt ajutor de bucătar – 14, barman – 14, frizer – 14 și îngrijitoare copii – 14.

„Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor”, a adăugat reprezentantul instituției.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Olt, cu sediul pe strada Dinu Lipatti, nr. 48, sau la telefon 0249/413.099.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți