17.3 C
Slatina
miercuri,8 mai,2024

Ultimele Articole

Angajații DASIP au început montarea ornamentelor multicolore de sărbători în Slatina

- Advertisement -

De la începutul acestei săptămâni și până la începutul lunii decembrie, angajații Direcției de Administrare a Străzilor și Iluminatului Public a Primăriei Slatina se vor ocupa de instalarea iluminatului festiv pentru Sărbătorile de Iarnă. Așa cum ne-au obișnuit deja, autoritățile vor monta ornamentele multicolore pe principalele bulevarde și străzi ale municipiului reședință a județului Olt.

Vor fi împodobite instalații pe artere precum Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Titulescu, Libertății, Primăverii, Crișan, Cornișei, Ecaterina Teodoroiu, Artileriei, Cireașov și multe altele, însă zona de atracție va rămâne și de această dată, în perioada decembrie – ianuarie, când au loc Sărbătorile de Iarnă, Parcul Tineretului.

„Am început montarea instalațiilor pentru Sărbătorile de Iarnă pe principalele străzi din orașul Slatina. Vom termina acțiunea în timp util, pentru ca iluminatul festiv să fie aprins la începutul lunii decembrie”, a declarat Claudiu Dascălu, directorul DASIP.

Anul acesta, potrivit unor informații, autoritățile nu au mai achiziționat noi instalații pentru iluminatul festiv de sărbători, în municipiu fiind montate cele deja existente de anii trecuți.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți