Copilul rănit în accidentul produs miercuri la Slatina a încetat din viață

Copilul de doi ani care a fost rănit în urma accidentului de circulație produs pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, a murit în cursul nopții de miercuri spre joi, acesta fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Bunica lui, în vârstă de 60 de ani, din comuna Valea Mare, a fost și ea rănită, aflându-se în continuare sub observație medicală.

Polițiștii au deschis dosar penal în care se fac cercetări pentru ucidere și vătămare corporală din culpă.

„În cursul nopții trecute (miercuri noaptea n.r.), la Spitalul Județean de Urgență Slatina, minorul, în vârstă de 2 ani, din păcate, a decedat. Femeia, în vârstă de 60 de ani, se află în continuare în unitatea spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Femeia, împreună cu nepotul său, s-ar fi aflat regulamentar în traversarea bulevardului, pe trecerea de pietoni, și au fost loviți de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani, din orașul Scornicești.

În jurul orei 17:45 a zilei de miercuri a avut loc evenimentul rutier. „La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări, au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, de 54 de ani, din orașul Scornicești și doi pietoni, respectiv o femeie, de 60 de ani, din comuna Valea Mare și un minor, în vârstă de 2 ani, din municipiul Slatina. În urma evenimentului, minorul și femeia au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Slatina. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului”, a mai spus reprezentantul Poliției Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<