10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Caracal, reținut de polițiști după ce a agresat sexual timp de aproape doi ani o copilă de 10 ani

- Advertisement -

Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Caracal, este în Arestul Poliției Olt după ce joi a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a agresat sexual timp de aproape doi ani o fetiță de 10 ani, din aceeași localitate. Caracaleanul ar fi atins-o în zonele intime, măsura reținerii fiind dispusă de Secției 5 Poliție Rurală Deveselu, dosarul penal în care acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală aflându-se sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Copila a fost atinsă de bărbat în zonele intime începând din ianuarie 2020 și până în septembrie acest an atât în localitatea de domiciliu a celor doi, cât și la Vlădila.

„În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2021, ar fi atins-o în zonele intime, pe o minoră, în vârstă de 10 ani, în timp ce se afla pe raza municipiului Caracal, cât și pe raza comunei Vlădila”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Joi, după reținere, caracaleanul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt, iar în cursul zilei de vineri bărbatul va fi prezentat Parchetului Caracal cu propuneri legale.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți