11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Aproximativ 3.000 de copii din instituțiile de învățământ slătinene, cadouri de Moș Nicolae din partea Primăriei

- Advertisement -

Contextul actual al pandemiei de Coronavirus a determinat autoritățile din municipiul Slatina, pentru al doilea an consecutiv, să organizeze evenimentele dedicate Sărbătorilor de Iarnă. Deși Primăria a alocat bani din bugetul local pentru Târgul de Crăciun, Povestea lui „Moș Nicolae”, Desaga lu’ „Moș Crăciun” și Revelion 2022, manifestările fiind prinse în calendarul aprobat la bugetul acestui an, incidența infecțiilor cu SARS-CoV-2 de la nivelul Slatinei face ca acestea să nu se poată desfășura.

Este totuși o excepție spun reprezentanții administrației publice, un eveniment pentru care este prevăzut un buget de 79.000 de lei urmând a avea loc la începutul lunii decembrie. În cadrul programului „Povestea lui «Moș Nicolae», aproximativ 3.000 de copii din unitățile școlare din Slatina ar urma să primească daruri.

„Vom organiza doar povestea lui Moș Nicolae, vom centraliza toate datele, în jur de 3.000 de copii vor primi cadouri. Restul banilor se întorc la buget, noi am prins în calendar aceste evenimente la începutul anului, pentru că nu știam cum vor evolua lucrurile”, au declarat reprezentanții Primăriei Slatina.

În total, pentru toate manifestările ce urmau a avea loc în luna decembrie și începutul lunii ianuarie 2022, inclusiv Ziua Națională a României sărbătorită pe 1 Decembrie, municipalitatea a alocat aproximativ 99.000 de lei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți