14.7 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caravana vaccinării „Oameni ca mine”, poposește pentru o zi în Parcul Tineretului din Slatina

- Advertisement -

Municipiul Slatina găzduiește marți, încă de la primele ore ale dimineții, prima caravană dedicată educației despre sănătatea publică, în actualul context al pandemiei de Coronavirus, organizată de mediul privat din România. Caravana națională „Oameni ca mine” va poposi în Parcul Tineretului din Slatina, acolo unde doritorii se pot și imuniza anti COVID-19.

„Locuitorii județului Olt au ocazia de a participa la sesiuni informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului COVID-19. Totodată, persoanele care doresc să se vaccineze vor putea opta pentru centrul din proximitate – Parcul Tineretului, deschis special pe timpul caravanei de Direcția de Sănătate Publică Olt. Orice persoană care are nelămuriri, întrebări despre vaccinare și dorește să se informeze, este invitată să ia parte la Caravana vaccinării <<#OAMENICAMINE>>, care vine special în Slatina pe 16 noiembrie, în Parcul Tineretului, de la 9:00 la 17:00”, spun organizatorii.

În cadrul caravanei, publicul va putea să interacționeze cu reprezentanți ai lumii medicale, profesioniști, medici din comunitatea locală și să afle mai multe detalii despre ceea ce înseamnă vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2. La evenimentul ce va avea loc în Parcul Tineretului Slatina sunt așteptați să participe prefectul de Olt Florin Homorean, Gigi Vîlceleanu, viceprimar al Slatinei, doctor Mihai Ungureanu, preşedinte al Asociației Medicilor de Familie Olt, Marilena Madan, medic epidemiolog în cadrul DSP Olt, medicul de familie Cătălina Buzărnescu, precum și Ramona Nicola, reprezentant al CEZ România.

Caravana „Oameni ca mine” a luat startul în municipiul București, în 11 noiembrie, de la Universitatea Națională de Aparare „Carol I”, iar la sfârșitul săptămânii trecute a fost prezentă în județul Dolj, la Craiova, și în satul Frățila al comunei Bulzești. Caravana vaccinării este susținută de CEZ România, iar după Slatina aceasta va fi prezentă în județul Argeș.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți