10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracalenii sunt îndemnaţi de autorităţile locale să arboreze drapelul de Ziua Naţională

- Advertisement -

Cetăţenii din municipiul Caracal sunt îndemnaţi de autorităţile locale să arboreze drapelul de Ziua Naţională, în locuri vizibile, la porţi, intrările în blocuri şi spaţii comerciale, la balcoane, pentru a marca astfel importanţa acestei sărbători naţionale.

„În aceste vremuri încercate pentru omenire, în care solidaritatea se dovedeşte a fi cea mai redutabilă armă împotriva ameninţărilor de tot felul, 1 Decembrie este un moment de readucere aminte a schimbărilor istorice pe care numai împreună le-am realizat. Pentru a marca Ziua Naţională, ziua Unirii de la 1918, îi invităm pe toţi cei ce simt şi iubesc româneşte să arboreze Drapelul Naţional al României în loc vizibil, la poartă, la intrările în blocuri, la balcoane, la intrările în spaţii comerciale, ca simbol al importanţei aceste zile pentru poporul român”, se arată într-un mesaj al Primăriei Caracal postat, luni, pe facebook.

Municipalitatea a anunţat că de Ziua Naţională vor fi organizate în Caracal mai multe activităţi dedicate sărbătorii, respectiv un recital de muzică patriotică, un spectacol de folclor, expoziţii de pictură şi grafică.

Aceste manifestări vor fi organizate de Primăria Caracal, cu sprijinul unor instituţii de învăţământ şi al comunităţii oamenilor de afaceri. 

sursa: Agerpres.ro

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți