Alte 40 de cazuri noi de Coronavirus și un deces, raportate joi în Olt

Grupul de Comunicare Strategică și Direcția de Sănătate Publică Olt au dat publicității cifrele înregistrate în ultimele 24 de ore în privința noilor infecții cu SARS-CoV-2, dar și a deceselor ca urmare a îmbolnăvirii cu acest virus. În județ au fost comunicate 40 de cazuri noi, de la începutul pandemiei fiind 25.764 de olteni care au fost diagnosticați cu COVID-19, dar și un deces, nu mai puțin de 713 persoane din Olt pierzându-și viața până acum, majoritatea având și probleme de sănătate grave.

În ultima zi au fost și 11 pacienți internați în spital, deja confirmați cu noul Coronavirus, care la retestarea au avut același rezultat pozitiv.

Decesul cu numărul 713 este al unei femei de 45 de ani, din mediul urban, care pe 14 noiembrie s-a internat la Spitalul Municipal Caracal, în aceeași zi fiind și confirmată cu virusul ucigaș. Din păcate, miercuri, 24 noiembrie, inima acesteia a încetat să mai bată, cauzele morții fiind stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută severă, bronhopneumonie și infecție Covid-19. Femeia nu era vaccinată împotriva SARS-CoV-2 și avea și comorbidități – obezitate, hipotiroidie și hernie de disc lombară operată.

Situația epidemiologică la zi

25.764 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

40 cazuri noi

24.397 persoane vindecate de la începutul pandemiei

83 persoane internate în unitățile medicale

13 persoane internate în secțiile Anestezie și Terapie Intensivă, din care șapte intubate

570 persoane aflate în izolare la domiciliu

438 persoane aflate în carantinare la domiciliu

119.921 teste efectuate de la începutul pandemiei, 735 fiind în ultimele 24 de ore

713 decese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<