Emil Albotă, deputat social-democrat de Olt: „Am acordat un vot pentru normalitate și stabilitate, într-o perioadă de criză absolută”

Deputatul PSD de Olt Emil Florin Albotă vine cu o nouă declarație politică, spunând că joi a acordat un vot de normalitate și stabilitate, într-o perioadă de criză absolută. Totodată, social democratul spune că a votat o structură guvernamentală necesară, capabilă să iasă din logica „statutului eșuat”, dar și că Agricultura, prin numirea olteanului Adrian Chesnoiu ca ministru, va deveni un domeniu strategic care va ajuta la redresarea economică a țării.

„Am acordat astăzi (joi, 25 noiembrie n.r.) un vot pentru normalitate și stabilitate, într-o perioadă de criză absolută, din care nu putem ieși decât având, la guvernare, o structură politică omogenă, care poate impune măsuri imediate. PSD asigură majoritatea parlamentară, pentru luarea unor măsuri sociale imediate, atât în privința veniturilor românilor, cât și în domeniul economic și sanitar. Am votat astăzi o structură guvernamentală necesară, capabilă să iasă din logica «statului eșuat», spune Emil Albotă.

Deputatul PSD de Olt mai declară că a votat pentru șansa ca Agricultura să devină un domeniu strategic menit să ajute la redresarea economică a României.

„Iar această șansă este dată de un profesionist, Adrian Chesnoiu, colegul nostru, deputat de Olt, cu o carieră de succes în domeniul agricol și în atragerea fondurilor europene destinate acestui sector. Un ministru capabil să producă schimbarea, recunoscut în toate mediile de profil, dar mai ales de către fermierii români, care așteaptă negreșit măsuri pentru dezvoltarea comunităților rurale și pentru încurajarea comercializării produselor românești”, a adăugat social democratul Albotă.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<