10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

80 de joburi pentru bălșeni, create de administrația publică locală prin deschiderea unor market-uri de renume

- Advertisement -

După ce în urmă cu o săptămână în orașul Balș s-au deschis Galeriile Comerciale Joy, unde își desfășoară activitatea comercianții  Deichmann, KIK, Adana, Darsena, Pepco și Agroland, de joi, 25 noiembrie, în urbea de pe malul râului Olteț s-a inaugurat și un nou supermarket Kaufland. Dacă la complexul Joy s-au găsit locuri de muncă pentru 30 de bălșeni, la Kaufland au fost create alte 50. Așadar, sunt nu mai puțin de 80 de joburi pe care autoritățile locale le-au oferit cetățenilor din localitate.   

Și cum lui Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, îi place să se țină de promisiuni, companiile care generează joburi în urbe vor beneficia de reducerea taxelor și impozitelor locale. Totodată, administrația publică va continua să creeze locuri de muncă în localitatea de la malul Oltețului.

„Încă 80 de noi locuri de muncă au fost create în Balș, odată cu deschiderea noului Kaufland, din strada Nicolae Bălcescu. Așa cum m-am angajat în urmă cu un an în fața bălșenilor, crearea de noi locuri de muncă rămâne una dintre preocupările mele principale, iar acest proces va continua și în perioada următoare. Mă bucur că investitorii își îndreaptă atenția spre bălșeni și, la fel ca și în cazul celorlalte companii, care generează locuri de muncă în orașul nostru, vor beneficia de reducerea taxelor și impozitelor locale”, declară edilul Cătălin Rotea.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți