14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracalenii sărbătoresc Marea Unire prin arborarea steagului național în mai multe locuri importante

- Advertisement -

Municipiul Caracal a îmbrăcat haine de sărbătoare în preajma Zilei Naționale a României, celebrată pe 1 Decembrie. Iar anul acesta se împlinesc 103 ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918, motiv pentru caracalenii au decis să marcheze momentul prin arborarea steagului național în mai multe zone importante din oraș.

Instituții precum Primăria sau Teatrul Național „Ștefan Iordache” Caracal, chiar și balcoanele apartamentelor din blocurile urbei, au fost inundate de steaguri, ca simbol al Marii Uniri.

Autoritățile continuă să îi invite pe caracaleni să pună steagul României în locuri vizibile din oraș. „Caracal, inundat de steaguri, ca simbol al Marii Uniri! Pentru a marca Ziua Națională, ziua Unirii de la 1918, îi invităm pe toți cei ce simt și iubesc românește să arboreze Drapelul Național al României în loc vizibil, la poartă, la intrările în blocuri, la balcoane, la intrările în spații comerciale, ca simbol a importanței aceste zile pentru poporul român”, precizează reprezentanții Primăriei Caracal.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți