4.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

16 jandarmi olteni, avansați în grad înainte de termen, cu prilejul Zilei Naționale

- Advertisement -

Sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt a găzdui joi o activitate festivă, în cadrul acesteia 16 jandarmi, dintre care cinci ofițeri și 11 subofițeri, fiind avansați în grad, toţi înaintea expirării stagiului minim, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Avansările au fost făcute cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

După prezentarea ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad pentru cei peste zece jandarmi avansați, colonelul Emanuel Botan, inspectorul șef al Jandarmeriei Olt, a înmânat noile grade militare oamenilor legii. Totodată, au fost prezentate şi Ordinele inspectorului șef prin care personalul unității a fost recompensat cu mulţumiri şi felicitări.

„În conformitate cu prevederile legale și a regulamentelor militare, jandarmii pot fi înaintaţi în grad înainte de termen, de Ziua Armei, la 3 Aprilie şi de Ziua Națională a României, la 1 Decembrie. Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi, dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea din această zi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate”, se arată într-un comunicat remis de IJJ Olt.

 

 

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți