22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Senatorul de Olt Siminica Mirea: „PSD a stabilizat întregul sistem de pensii”

- Advertisement -

Siminica Mirea, senator al Organizației Olt a Partidului Social Democrat, a făcut joi o nouă declarație politică, subiectul dezbătut de această dată fiind pensiile românilor. De la 1 ianuarie, veniturile pensionarilor vor crește, astfel noul punct de pensie va fi 1.586 de lei, pensia minimă ajunge la 1.000 de lei, iar cei cu venituri între 1.000 și 1.600 de lei vor primi și cea de-a 13-a pensie.

„Partidul Social Democrat a stabilizat întregul sistem de pensii, găsind astfel fondurile necesare și făcând posibilă rectificarea bugetară la timp, în așa fel încât pensionarii României să își primească pensiile meritate, fără nicio întârziere. În baza calculelor bugetare deja existente, programul social-democrat din actuala guvernare, care prevedere creșterea punctului de pensie, majorarea pensiei minime și acordarea ajutorului pentru cei cu pensii mici, va putea fi aplicat de la începutul anului viitor”, spune parlamentarul social democrat de Olt.

Potrivit senatorului Mirea, de la 1 ianuarie 2022, noul punct de pensie va fi 1.586 lei, iar pensia minimă va crește de la 800 la 1.000 lei, în timp ce pensionarii care au venituri cuprinse în intervalul 1.000 – 1.600 lei vor primi a 13-a pensie. „Nu ne dezicem de a face cele spuse, iar în continuare, toate demersurile noastre vor fi pentru România și cetățenii săi!”, a adăugat senatorul PSD Siminica Mirea.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți