3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Poliţiştii și pompierii olteni, ajutoarele lui Moș Crăciun în pragul Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului Iisus Hristos

- Advertisement -

Marea sărbătoare a Nașterii Mântuitorului Nostru Iisus Hristos bate la ușă, iar ca în fiecare an Moș Crăciun a avut nevoie de mesageri, aceștia fiind în ultimele zile angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sindicaliști, dar și pompieri și paramedici SMURD din cadrul Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Olt. Dacă polițiștii olteni au oferit produse tradiționale în pragul Crăciunului la 20 de copii și un vârstnic din Tia Mare, Izbiceni și Cilieni, în această perioadă salvatorii au fost la copii instituționalizați din orașul Balș, însă nu îi uită nici pe prichindeii din municipiile Slatina, Caracal și orașul Corabia.

„De generozitate și omenie au dat dovadă polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară ale Poliției Olt, care, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor din România – DECUS, au onorat o misiune de suflet, fiind mesagerii lui Moș Crăciun pentru familiile nevoiașe. Astfel, polițiștii olteni au împachetat cu drag cadouri, constând în dulciuri și produse alimentare pentru aproximativ 20 de copii, dar și pentru un vârstnic cu dizabilități. Prezența oamenilor în uniformă, însoțiți de darurile lor, au adus zâmbete pe chipurile copiilor și familiilor lor, din localitățile Tia Mare, Izbiceni și Cilieni”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Totodată, polițiștii olteni îl vor ajuta în continuare pe Moș Crăciun să împartă cadouri și în alte localități ale județului, unde este nevoie.

Gesturile mici ale salvatorilor ISU Olt au adus în weeke-end un zâmbet și copiilor instituționalizați din orașul Balș, însă aceștia nu îi vor uita nici pe cei din localitățile Slatina, Caracal și Corabia,

„Pompierii Gărzii Balș s-au întâlnit cu copiii care beneficiază de măsură de protecție, din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecției a Copilului Olt. Sunt 26 de copii la căsuțele de tip familial din Balș și în această perioadă simt mai mult ca oricând nevoia de afecțiune. Ne-am bucurat că am reușit pentru al doilea an consecutiv să le oferim o mică bucurie acestor copii speciali, iar zilele următoare o să aducem bucuria Crăciunului și copiilor din Slatina, Caracal și Corabia”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al pompierilor.

Chiar marți salvatorii au fost ajutoarele lui Moș Crăciun și s-au întâlnit cu copiii instituționalizați din municipiul Slatina.
„Am reușit să ajungem la câteva căsuțe de tip familial și ne-am bucurat să-i găsim pe cei mici optimiști și bucuroși să primească daruri. Am oferit zâmbetele și căldură, iar asta ne bucură cel mai mult! Chiar dacă nu am reușit să ajungem la cei peste 90 de copii de la căsuțele din Slatina, i-am rugat pe partenerii noștri de la Direcția de Asistență Socială și Protecției a Copilului Olt să fie ajutoarele Moșului și să le ducă micile cadouri, alături de gândurile noastre bune. Sărbători fericite, copii minunați!”, a adăugat reprezentantul ISU.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți