11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav produs la Podul Olt. Două autoturisme s-au izbit violent, șoferii acestora ajungând la spital

- Advertisement -

UPDATE: În urma verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că în cele două mașini erau trei persoane, două dintre ele fiind șoferii, unul dintre aceștia din urmă aflându-se și sub influența băuturilor alcoolice.   

Accidentul de pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu din municipiul Slatina s-a produs în jurul orei 22:00, Poliția Olt fiind anunțată de producerea acestuia prin apelul de urgență 112.

„În eveniment au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei persoane, respectiv doi bărbați și o femeie. În urma coliziunii, cei doi conducători auto, respectiv doi tineri cu vârstele de 20 și 23 de ani, ambii din municipiul Slatina, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, pentru tânărul de 20 de ani rezultatul fiind negativ, iar pentru cel în vârstă de 23 de ani a rezultat o concentrație alcoolică de 0,26 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate și probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Știrea inițială: Grav accident de circulație produs în prima noapte de Crăciun, în apropierea podului rutier de peste râul Olt de la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova. Două mașini s-au ciocnit violent, iar trei din cele patru persoane care se aflau în acestea au avut nevoie de acordarea primului ajutor și transportul la spital.

Mai multe echipaje de salvatori au intervenit la locul evenimentului, care a avut loc undeva în jurul orei 22:30.

„Pompierii Detașamentului Slatina acționează la un accident rutier, în zona Podului Olt, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. Din primele informații, trei persoane, conștiente, cu diverse traumatisme, vor fi transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Polițiștii rutieri de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt au ajuns și ei la accident pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările producerii acesteia.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți