19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Peste 550 de polițiști, misiuni în județ în minivacanța de Anul Nou

- Advertisement -

Ne mai despart doar câteva ore de trecerea în Noul An, iar pentru ca întreaga comunitate să se bucure în linişte și siguranță în această minivacanță, peste 550 de polițiști olteni vor fi prezenți la datorie.

Astfel, începând de vineri, 31 decembrie, și până duminică, 2 ianuarie 2022, aproximativ 200 de poliţişti olteni vor acţiona zilnic, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice, respectiv verificarea legalităţii operaţiunilor cu articole pirotehnice desfăşurate de persoanele fizice şi juridice, dar şi pentru prevenirea răspândirii și limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt printr-un comunicat de presă.

Totodată, polițiștii rutieri vor participa la misiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, fluidizarea traficului rutier și depistarea conducătorilor auto care încalcă normele privind legislația în vigoare, pe toate drumurile publice din județ.

În continuare oamenii legii vor desfășura activităţi de verificare a modului în care sunt respectate măsurile impuse de autorităţi în contextul pandemiei de COVID-19, fiind acordată o atenţie sporită verificării persoanelor carantinate/izolate la domiciliu.

„Pentru a vă petrece minivacanța, prilejuită de trecerea în Noul An, în siguranță, vă recomandăm să aveți grijă de bunurile personale, să fiți prudenți în relațiile cu persoane cunoscute întâmplător și să fiți atenți la copiii care vă însoțesc. Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte măsurile de protecție dispuse de autoritățile sanitare, să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri”, se mai precizează în comunicat.

sursă foto: Arhivă

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți