8.1 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident la intrarea în Slatina dinspre Craiova. Două autoturisme s-au izbit violent în zona Podului Olt

- Advertisement -

Un accident de circulație soldat cu o persoană rănită a avut loc, luni dimineața, la intrarea în municipiul Slatina dinspre Craiova, în zona podului rutier de peste râul Olt. Două mașini au intrat în coliziune față – spate, potrivit primelor date ale polițiștilor rutieri, evenimentul fiind anunțat la Inspectoratul de Poliție Județean Olt în jurul orei 07:00, prin apel de urgență la 112.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina, care, din primele verificări au constatat faptul că în accident, pe strada George Poboran, din municipiul Slatina, au fost implicate două autoturisme, din care unul condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, iar celălalt de o tânără de 24 de ani, ambii din orașul Balș”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al IPJ.

Sursă foto: Amator

În urma coliziunii dintre vehicule, o femeie, în vârstă de 34 de ani, din orașul Balș, pasageră pe bancheta din spate a autoturismului condus de tânărul de 19 ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, pentru investigații amănunțite.

Conducătorii auto au fost testați de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți