17.6 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Spectacole de teatru și balet pe scena Centrului „Eugen Ionescu” Slatina, de Ziua Culturii Naționale

- Advertisement -

Ziua Culturii Naționale este celebrată de Primăria municipiului Slatina, Asociația Culturală Center Inter Art și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina, anul acesta organizatorii pregătind pentru publicul spectator o piesă cu artiști ai scenei teatrului românesc, precum și o gală extraordinară de balet oferită de profesioniști în ale dansului din Sibiu.

Seria evenimentelor culturale este deschisă duminică, 16 ianuarie, când la ora 18:30, pe scena Centrului Cultural Slatina se va juca piesa de teatru „Cerșetori la poarta libertății” cu actorii Jean Lemne, Vasile Filipescu, Luiza Cobori/Angela Apostolovska, regia fiind semnată de Daniel Nițoi. Iar miercuri, 19 ianuarie, tot de la ora 18:30, la instituția culturală va avea loc „Gala extraordinară de balet”, susținut de artiști ai Teatrului de Balet din Sibiu.

Începând de luni, 10 ianuarie, biletele deja se găsesc la casa de bilete a Centrului „Eugen Ionescu”, zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00 – 17:00, prețul unui bilet fiind de 12,50 lei. Potrivit organizatorilor, accesul în sala de spectacole se face conform regulilor impuse de autorități: certificat COVID, mască de protecție și distanțare fizică.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți