10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Baba Floarea de la Morunglav, daruri de la primar și autoritățile județene cu ocazia împlinirii unui secol de viață

- Advertisement -

Baba Floarea din comuna Morunglav s-a bucurat marți, 18 ianuarie, de oaspeți de seamă în gospodăria sa din localitatea situată în nord – vestul Olt, pe malul stâng al râului Olteț. Au venit să o vadă oaspeți de la județ, dar și reprezentanți ai administrației publice locale, în frunte cu edilul Nicolae Cărămizaru. Care a fost ocazia? Faptul că tanti Floarea Atanasiu a împlinit un secol de viață, o vârstă pe care puțini locuitori ai județului reușesc să o aibă.

S-a născut în data de 18 ianuarie 1922, iar cei 100 de ani pe care i-a sărbătorit marți i-a trăit cu speranță și credință în Dumnezeu. Asta le-a spus oaspeților săi veniți de la Primăria Morunglav și Consiliul Județean Olt.

Baba Floarea este cel mai vârstnic cetățean al localității oltene. „Astăzi (marși n.r.) am avut onoarea și deosebita plăcere să-l sărbătorim pe cel mai vârstnic cetățean al comunei Morunglav, Floarea Atanasiu, care a împlinit venerabila vârstă de 100 ani. Reprezentanți ai Consiliului Județean Olt și Primăriei Morunglav i-au transmis sărbătoritei urări de multă sănătate și un călduros «La mulți ani!»”, a transmis primarul Cărămizaru.

Iar pe lângă urările de bine, reprezentanții administrației locale, dar și cei ai CJ Olt, au ținut să-i ofere celei care a împlinit un secol de viață și cadouri dulci, șampanie și buchete de flori, însoțite de o diplomă aniversară, precum și de premii în bani.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți