14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Profesorul de muzică Șerban, care preda la Colegiul „Ion Minulescu” și Școala 3 Slatina, a murit la 65 de ani

- Advertisement -

Era profesor de muzică, predând la Colegiul Național „Ion Minulescu” și Școala Gimnazială Nr. 3 Slatina, ieșise la pensie, însă pentru încă un an și-a prelungit activitatea. Este vorba despre dascălul Ion Șerban, care avea în jurul vârstei de 65 de ani și care, vineri seara, a trecut în neființă. Potrivit unor colegi de breaslă, acesta ar fi murit după ce a suferit un infarct.

Colectivul de cadre didactice de la colegiul slătinean a ținut să-i aducă acestuia un ultim omagiu. „Colegiul Național «Ion Minulescu» aduce un ultim omagiu domnului profesor Ion Șerban, plecat dintre noi atât de neașteptat și mult, mult prea devreme, cu mult înainte să termine ce avea de spus acestei lumi!”, transmit reprezentanții instituției de învățământ.

Profesorul de muzică va fi înhumat în localitatea sa natală, Târgu Jiu. „Spiritul domnului profesor Șerban s-a așezat de aseară (vineri n.r.) la masa tăcerii și trupul neînsuflețit își va găsi odihna cea veșnică la Târgu Jiu, orașul natal. Rămas bun unui erudit cu mintea veșnic la lucru și cu glumele mereu la îndemână, al cărui zâmbet contagios va rămâne în memoria celor care l-am cunoscut! Sperăm să dirijați și cetele de îngeri, maestre, și glasurile lor să ne atingă și pe noi cu amintirea dumneavoastră! Drum în lumină! Condoleanțe familiei!”, au mai menționat colegii de breaslă ai dascălului de la Colegiul „Ion Minulescu”.

 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți