20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătineanul Gabriel Bâscoveanu, participant la Eurovision România, mesaj pentru cei care îl susțin

- Advertisement -

De sâmbătă, 5 februarie, toate piesele care participă la selecția națională a Eurovision România, sunt postate pe pagina de YouTube a Televiziunii Române, organizatorul acestui eveniment muzical de anvergură, iar printre concurenți se află și slătineanul Gabriel Bâscoveanu de 20 de ani,  fost absolvent al Școlii Gimnaziale „George Poboran” și Colegiul Național „Ion Minulescu” Slatina, actualmente student al Facultății de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din  București. Acesta a avut de adresat un mesaj adresat celor care îl susțin în cariera sa muzicală. Favoriții urmează a fi votați pe pagina de Facebook Eurovision România în zilele de 9 și 10 februarie, din cele 46 rămase în concurs, urmând să meargă mai departe 20, din care cinci sunt ales de public prin vot pe pagina de socializare.

„Salutare tuturor. Acum câteva săptămâni m-am înscris la Eurovision pentru a mă împinge spre limite și a mă scoate din nou din zona de confort, și făcând asta, mi s-a făcut dor de energia voastră, de toate mesajele sincere și de încurajările care m-au ajutat de la început. Când am scris piesa am vrut să am cumva propriul adevăr dezvăluit mie, dar acum vă dau astea vouă, ca fiecare să poată să-și lase partea vulnerabilă sa respire același aer cu vibrația piesei. Mâine (sâmbătă n.r.), 5 februarie, se postează piesele înregistrate, pe pagina de YouTube TVR și se votează favoriții între 9-10 februarie pe pagina oficială de Facebook Eurovision România. În seara de 10 februarie se află care sunt cele 20 de piese alese pentru etapa următoare (15 piese vor fi alese de către juriu, 5 de către public prin vot pe Facebook) Show-ul semifinalei Selecției Naționale are loc sâmbătă, 12 februarie, în direct la TVR 1. Multumesc din suflet!”, este mesajul transmis vineri seara de Gabriel, care intră în concurs cu o prescurtare a numelui său Gabriel Basco și interpretează o piesă în limba engleză „One Night”, durata acesteia fiind de mai puțin de 3 minute.

În șapte ore de la urcarea melodiei pe pagina de YouTube a TVR, aceasta a strâns deja aproape 3.000 de vizionări, iar clipul audio postat acum o lună a strâns deja peste 21.000 de vizualizări. Ultimul act al competiției muzicale are loc pe 5 martie, zi în care o să aflăm și numele reprezentantului țării noastre în concursul internațional Eurovision, care va avea loc în perioada 10 – 14 mai 2022, la Torino, Italia.

Gabi a înregistrat în ultimii ani succes după succes în cariera sa artistică. Acum doi ani acesta a ajuns până în semifinala show-ului Vocea României de la Pro TV.  

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți