11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un bărbat din Călui, în arest după ce a spart o locuință dintr-o comună doljeană și a furat mai multe bunuri

- Advertisement -

Un bărbat de 46 de ani, din comuna Călui, se află în Arestul Poliției Dolj, după ce în urmă cu câteva nopți a dat o spargere la o casă din comuna Bulzești, de unde a furat mai multe bunuri. Olteanul, care este acuzat de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, a fost prins în urma unor descinderi ce au avut loc în comuna Iancu Jianu, unde acesta stătea ilegal.  

Cel care i-a alertat pe polițiștii Secţiei 5 Poliţie Rurală Pielești a Inspectoratului de Poliție Județean Dolj a fost chiar păgubitul, respectiv un bărbat din Craiova, care deține locuința prădată de hoț.

„La data de 25 februarie, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Pielești au fost sesizați de un bărbat din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 24 spre 25 februarie, persoane necunoscute, au pătruns în locuința pe care o deține în comuna Bulzești, de unde au sustras mai multe bunuri. În cursul aceleași zile, poliţiştii din Pielești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Iancu Jianu, județul Olt. Cu această ocazie, la una dintre adrese, unde locuia fără forme legale bărbatul de 46 de ani, au fost identificate bunurile sustrase în noaptea de joi spre vineri, din comuna Bulzești”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa citată mai arată că în urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, bărbatul din Călui a fost reținut vineri pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. Sâmbătă, pe numele olteanului de 46 de ani, magistrații Judecătoriei Craiova au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La activitățile desfășurate, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Pielești au primit și sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Craiova și polițiștilor Secției 1 Poliție Rurală Bobicești a Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți