6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un conducător auto din Piatra Olt, implicat într-un accident produs în comuna doljeană Leu

- Advertisement -

Un bărbat de 52 de ani, originar din orașul Piatra Olt, a fost victima unui accident rutier petrecut miercuri după-amiază, pe Drumul Național 6 – European 70, la ieșire din comuna doljeană Leu. Acesta a avut nevoie de acordarea primului ajutor, fiind grav rănit după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule.

„Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 6 la ieșire din localitatea Leu, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism și un ansamblu de vehicule, ambele circulând din direcția Leu către Craiova. În urma evenimentului rutier, conducătorul autoturismului, un bărbat de 52 de ani din orașul Piatra Olt, județul Olt, a necesitat îngrijiri medicale. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Dolj.

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți