10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Balș a provocat un accident pe DN 65 – E 574, între Găneasa și Piatra Olt, și a fugit. Nu avea permis auto

- Advertisement -

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, miercuri dimineața, în jurul orei 04:30, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Găneasa și Piatra Olt, este un autoturism răsturnat. Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale, însă conducătorul auto, care este un tânăr de 30 de ani, din Balș, a fugit de la fața locului, oamenii legii constatând că nu are permis auto.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt care au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile, fără a mai avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și fără a fi identificată nicio persoană în acesta sau în zona acestuia. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că mașina aparține unui bărbat, în vârstă de 30 de ani, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursă foto: Amator

În continuarea verificărilor, s-a stabilit că tânărul bălșean este bănuit că ar fi condus autoturismul pe DN 65 – E 574, din direcția Balș către Găneasa, iar după sensul giratoriu din localitatea Piatra Olt, acesta s-a răsturnat în afara părții carosabile, fiind produse doar pagube materiale.

În urma evenimentului rutier, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis auto și efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea situației de fapt.

Sursă foto principală: Florin Șerban – Info Trafic Slatina (Grup Facebook)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți