19.1 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Se schimbă arhitectura urbană din Balș. Autoritățile locale au demarat studii de fezabilitate pentru noi proiecte

- Advertisement -

Cătălin Rotea, primarul orașului Balș, transmite că au fost demarate studiile de fezabilitate, aferente proiectelor de reamenajare urbană, acestea urmând a fi depuse spre finanțare din fonduri europene.

Proiectele de reabilitare peisagistică urmează a fi implementate în zonele cu blocuri din orașul de pe malul râului Olteț, iar printre investiții se numără asflatara străzilor, modernizarea locurilor de parcare, reamenajare de spații verzi, dar și noi locuri de joacă pentru copii.

„Noile proiecte de reabilitare peisagistică se vor derula în toate zonele de blocuri din Balș și includ: asfaltarea străzilor interioare – adiacente zonelor cu locuințe, modernizarea trotuarelor și a locurilor de parcare, reamenajarea spațiilor verzi, crearea de noi locuri de joacă etc. Împreună, contribuim la creșterea calității vieții în orașul Balș și, de aceea, părerile dumneavoastră contează de fiecare dată și sunt foarte importante pentru noi”, a declarat edilul Rotea.

Potrivit sursei citate, administrația publică locală așteaptă orice sugestie, îmbunătățire sau solicitare din partea bălșenilor, cu privire la aceste investiții pe care urmează a fi făcute în urbe, pe adresa de e-mail sau contul Facebook al Primăriei Balș: secretariat@primariabals.eu, facebook.com/PrimariaOrasuluiBals/.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți