9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Școala Deveselu s-a transformat într-o unitate de învățământ 100% Hi-Tech

- Advertisement -

Primăria și Școala Gimnazială Deveselu sunt în relații de colaborare foarte bune, iar acest lucru este vizibil în investițiile de ultimă generație care au fost făcute în unitatea de învățământ din comuna olteană. Aceasta s-a transformat într-o instituție școlară 100% Hi-Tech, iar la finalizarea unui proiect ceea ce a însemnat dotări moderne în fiecare dintre clase au fost prezenți primarul Nicolae Dobre și viceprimarul Geani Dovan.

Fiecare clasă a Școlii Gimnaziale Deveselu este astfel dotată cu laptop, tablă interactivă, router wireless, camere web, iar elevi se bucură de tablete de uz școlar.

„(…) Fiecare sală de clasă fiind dotată cu un pachet care conţine: laptop, tablă interactivă, router wireless, cameră web, cât și tablete de uz școlar pentru fiecare elev. Acestea reprezintă un instrument excelent, atât pentru cadrele didactice, care pot prezenta materiile într-o manieră modernă și interactivă, cât și pentru cursanți, care beneficiază astfel de o metodă de predare dinamică. Pentru ca elevii noștri să devină inovatori în secolul XXI e nevoie de o educație diferită, nu doar de mai multă educație”, au transmis reprezentanții unității de învățământ oltene.

Sursa citată mai arată că dascălii care își desfășoară activitatea aici își doresc o școală care scoate la suprafață potențialul fiecărui copil, în care este plăcut de predat și ușor de învățat, o școală care îi face pe elevi să progreseze și îi implică activ pe toți cei din interiorul ei în educarea unor generații pregătite să facă față provocărilor vieții.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți