18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Daniel Tudor, primarul orașului Scornicești: „Am parcurs prima etapă privind proiectul de construire a unui bazin de înot”

- Advertisement -

Daniel Tudor, primarul din Scornicești, anunță că Primăria a întreprins noi proiecte care vor oferi condiții mai bune de trai pentru locuitorii orașului, iar unul dintre cele mai importante este construirea unui bazin de înot în zona Stadionului „FC Olt”. Autoritățile deja au primit răspuns favorabil din partea CNI și deja au parcurs o primă etapă privind demararea realizării acestei investiții.

Pe lângă bazinul de înot, prin Programul „Anghel Saligny” ar urma să se extindă și rețeaua de gaze în orașul Scornicești.

„Urmare a unei solicitări pe care am făcut-o la începutul anului, am primit un răspuns favorabil din partea Companiei Naţionale de Investiţii (CNI). În acest sens, am parcurs prima etapă privind proiectul de construire a unui bazin de înot pe strada Viitorului, nr. 2. O altă veste, pe care doresc să o prezint, este legată de extinderea rețelei de gaze, pentru care am depus, la Ministerul Dezvoltării, proiectul de finanţare prin programul «Anghel Saligny». Este o nouă investiţie, una importantă, și vă asigur că toate aceste obiective sunt realizabile”, a declarat primarul Daniel Tudor.

Edilul a mai spus că investiţia în comunitate este o datorie pe care și-a asumat-o de la bun început. „Cu viziune, prin determinare şi integritate, vom face din Scorniceşti o localitate la standarde europene!”, a adăugat primarul urbei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți