12.3 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tineri jandarmi și polițiști, printre noii angajați de la Jandarmeria și Poliția Olt

- Advertisement -

Șapte absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne și-au început de curând carierele în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean și Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Dacă în rândul jandarmilor olteni sunt doi colegi noi, în rândul polițiștilor sunt cinci.

La Jandarmeria Olt sunt doi absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani care luni, 4 aprilie, au fost în prima lor zi de serviciu.

„Având în vedere nevoile instituției, au fost repartizaţi la structurile de pază și protecție instituțională, unde îşi vor pune în practică cunoştinţele acumulate pe durata studiilor. Valeriu și Bogdan au 22 ani, respectiv 28 ani, și au fost repartizați unității noastre ca urmare a obținerii mediilor de absolvire a cursurilor de 9,45, respectiv 9,55. Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt le urează succes în activitatea profesională şi le asigură un sprijin real pentru a-şi putea îndeplini, în mod corespunzător, atribuţiile ce le revin! Bine ați venit, dragi colegi!”, spun reprezentanții instituției din subordinea MAI.

Și în rândul polițiștilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Olt au venit cinci tineri absolvenți de școlile de agenți de poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și „Septimiu Mureșan” Cluj Napoca. Repartizarea acestora s-a făcut la sfârșitul lunii martie, unul ajungând la Serviciul de Ordine Publică, unul la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Olt, doi la Poliția Transporturi Navale Corabia și unul la Poliţia Transporturi Feroviare Piatra Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți