9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Ipotești cu dosar penal, după ce s-a masturbat în fața unui liceu din Slatina

- Advertisement -

Un video cu un bărbat care se masturba într-o mașină, în fața Corpului B al Liceului Teoretic „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina, strada Aleea Muncii, a ajuns pe Facebook, motiv pentru care după apariția imaginilor cu cel care efectua acte de exhibiționism polițiștii s-au sesizat din oficiu și au reușit să-l identifice. Acesta este un tânăr de 25 de ani, din comuna Ipotești, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Olteanul a comis faptele în dimineața zilei de joi, la ora 09:00, ulterior videoclipul fiind făcut public pe mai multe pagini de socializare

„Astăzi (joi, 7 aprilie n.r.), polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi efectuat acte de exhibiționism, în aceeași zi, în jurul orei 09.00, în timp ce se afla într-un autoturism, parcat în fața unui liceu, din Slatina. Persoana a fost identificată de polițiști, aceasta fiind un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Ipotești, județul Olt”, a declarat Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursă foto: Captură video Olteanu Cătălin – Royal Stance Slatina RSS (Grup Facebook)

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției Slatina, pentru a fi audiat cu privire la acuzațiile care i-au fost aduse. După declarațiile date, polițiștii au întocmit dosar penal în cauză, tânărul din Ipotești fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Oamenii legii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate care a fost situația de fapt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți