19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Caracalenii aflați la nevoie, sprijin din partea reprezentanților Primăriei și a afaceriștilor din oraș

- Advertisement -

După ajutoarele pe care le-au strâns pentru a-i ajuta pe refugiații ucraineni veniți pe teritoriul României după conflictul armat pe care rușii l-au deschis în Ucraina, în urmă cu o lună și jumătate, acum reprezentanții Primăriei și oamenii de afaceri din Caracal vor să ofere sprijin și locuitorii nevoiași din municipiu.

În acest sens, de vineri, pe platoul din fața instituției administrative, autoritățile au amplasat o căsuță în care cetățenii pot dona lucruri pentru cei aflați la nevoie.

„De astăzi (vineri, 8 aprilie n.r.), la căsuța de pe platoul din fața Primăriei, orice cetățean poate dona lucruri care îi prisosesc, pentru cei care au mai mare nevoie de ele, oameni ai orașului care vor aprecia orice ajutor. Alături de cetățenii săi, Primăria este implicată în dezvoltarea comunității caracalene, fie că ne referim la lucrări de infrastructură, la investiții sau la amenajarea spațiilor publice și de recreere, fie că ne referim la acțiuni de întrajutorare”, au transmis reprezentanții instituției administrative, printr-un comunicat de presă.

Pe această temă o scurtă declarație de presă a fost făcută și de Ion Doldurea, primarul din Caracal: „Acțiunile cu caracter social sau umanitar sunt o constantă a muncii noastre și împreună cu mediul de afaceri din municipiu, cu cetățenii, încercăm să facem viața mai ușoară concetățenilor noștri aflați în nevoie”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți