8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Corăbian, reținut după ce a dat o spargere la un amanet de telefoane mobile din Craiova, însă fără a sustrage bunuri

- Advertisement -

Un bărbat de 43 de ani, din orașul Corabia, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat, a fost reținut marți de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, fiind acuzat că a dat o spargere la un amanet de telefoane mobile din Craiova, însă fără a sustrage bunuri.

Corăbianul a comis tentativa de furt la începutul lunii aprilie, iar marți a fost prins și dus la audieri în urma unei descinderi efectuată la domiciliul său, la aceasta participând și polițiști ai Poliției orașului Corabia din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„În dimineața zilei de 19 aprilie, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au pus executare un mandat de percheziție domiciliară, în orașul Corabia, județul Olt, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat. În fapt, în noaptea de 3 spre 4 aprilie, persoane necunoscute, prin forțarea grilajului amplasat la intrarea din spate a unei societăți comerciale, cu specific amanet telefoane mobile, ar fi pătruns în interior, însă fără a sustrage bunuri, fiind declanșat sistemul de alarmă”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În urma percheziției și a activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, a fost reținut bărbatul de 43 de ani, din orașul Corabia, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

https://www.youtube.com/shorts/PRSMPeLp99E

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți