12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Utilaje în flăcări pe șantierul Drumului Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești, între Balș și Pielești

- Advertisement -

Patru utilaje pentru finisarea asfaltului, care se aflau pe șantierul Drumului Expres 12 Craiova – Slatina – Pitești, au fost cuprinse de flăcări marți seara, în jurul orei 20:30, pentru a stinge incendiul, care din fericire a fost unul fără victime, intervenind mai multe echipaje de pompieri. Evenimentul s-a petrecut la limita județului Olt cu județul Dolj, între orașul Balș și comuna Pielești, pe un sector de drum care nu a fost încă deschis circulației rutiere.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Garda Balș și Detașamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, care au localizat imediat incendiul, în jurul orei 21:15 intervenția fiind încă în desfășurare.

Ulterior, în cel mai scurt timp, salvatorii au reușit să stingă focul.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără și degajări mari de fum, la materialele combustibile din compunerea utilajelor. În urma incendiului, care a fost lichidat în aproximativ o oră, cele patru utilaje au fost distruse în proporție de aproximativ 70 la sută”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Toate vehiculele erau parcate în momentul în care au luat foc, iar potrivit pompierilor cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la unul dintre utilaje.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți