7.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slătinean implicat într-un accident produs pe o stradă din Craiova

- Advertisement -

Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Slatina, a fost implicat în noaptea de 4 spre 5 mai care a avut loc pe strada Calea București, din municipiul Craiova. Mașina condusă de slătinean a lovit un autoturism, care în urma impactului a intrat în coliziune și cu un ansamblu de vehicule.

Polițiștii Biroului Rutier Craiova s-au deplasat la fața locului, pentru a efectua cercetări. Șoferul autoturismului lovit de vehiculul condus de bărbatul din Slatina a ajuns la spital.

„Polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus pe strada Calea Bucuresti, către Slatina, de un bărbat de 42 de ani, din Slatina, a intrat în coliziune cu un autoturism condus, în aceeaşi direcţie de mers, de un tânăr de 28 de ani, din Craiova, care a fost proiectat ulterior într-un ansamblu de vehicule, care se afla staționat pe banda de acces către un centru comercial. În urma evenimentului rutier, tânărul de 28 de ani a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, a declarat Mihaela Sadoveanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Ambii conducători auto au fost testaţi de polițiști cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursă foto: Info Trafic Craiova și Dolj – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți