Senatorul PSD Mirea: „Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor este o prioritate absolută”

Siminica Mirea, senator PSD de Olt, spune că formațiunea politică din care face parte nu se dezice și nu își schimbă opțiunea în privința pensiilor speciale! „Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor este o prioritate absolută”, este mesajul tranșant al parlamentarului social democrat.

„Alături de colegii mei social democrați, vom depune în Parlament un nou proiect de lege care vizează desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor. Vor fi luate în considerare toate obiecțiile Curții Constituționale a României, iar proiectul legislativ va fi redactat, urmărind procedurile legislative, astfel încât exigențele Curții Constituționale să fie respectate. Vom îndeplini toate cerințele CCR pentru ca legea să devină funcțională, iar scopul principal să fie atins: eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor”, a declarat senatorul PSD Olt.

Parlamentarul social democrat Mirea a mai spus că PSD invită, de asemenea, toate celelalte partide să susțină această inițiativă, evitând experimentele a căror singură virtute este, fără dar și poate, populismul.

Un comentariu la „Senatorul PSD Mirea: „Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor este o prioritate absolută”

  • 1.NU VA TREBUIE asemenea ,,donatii,, de la poporul roman care v-a votat si v-a trimis, ca REPREZENTANTI ai sai in Parlamentul Tarii. Si pe care l-ati dezamagit TOTAL!
    2. NU VETI FACE NIMIC decat propaganda mincinoasa si rusinoasa! Atat timp cat POLITIZATI EXCESIV institutiile statului roman, incepand cu CCR, NIMENI nu va putea face nimic..,,corb la corb nu-si scoate ochiul,, dna senator de Olt.
    3. Observ ca reluati acelasi discurs demagocic ca al presedintelui PSD….macar abtineti-va daca nu veniti cu un discurs legal, justificat si argumentat care sa va apartina..Este greu dar nu imposibil!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<