15.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Băiat de 11 ani, din Slătioara, lovit pe trecerea de pietoni de un triciclu în Slatina

- Advertisement -

Un copil, în vârstă de 11 ani, din comuna Slătioara, a fost joi după-amiaza, în jurul orei 13:30, victima unui accident de circulație produs pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina. Băiatul se afla pe trecerea de pietoni în momentul în care a fost acroșat de triciclu, care era condus de un slătinean de 45 de ani.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului pentru a efectua cercetări.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un triciclu, condus de un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Slatina, și un pieton, respectiv un minor, din comuna Slătioara. În urma impactului, minorul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit unor surse, băiatul de 11 ani aproape trecuse trecerea de pietoni în momentul în care i-a fost lovit din spate, într-unul dintre picioare, de triciclu cu una dintre roțile din față.

Conducătorul triciclului a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți