6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracalean, arestat după ce a furat telefonul mobil al unei femei din Craiova

- Advertisement -

Un tânăr de 20 de ani, din municipiul Caracal, a fost arestat joi, 12 mai, după ce în urmă cu mai bine de patru luni a comis o infracțiune de furt într-un magazin alimentar din municipiul Craiova. O femeie i-a căzut victimă, furându-i acesteia un telefon mobil.

Fapta a avut loc în ultima zi a anului trecut.

„În fapt, la data de 31 decembrie 2021, polițiștii doljeni au fost sesizați de o femeie de 55 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din localitate, persoane necunoscute i-ar fi sustras din geantă telefonul mobil, fiind creat un prejudiciu de 1.000 de lei. În urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a fost identificată o persoană bănuită de comiterea furtului, respectiv un tânăr de 20 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt”, se precizează într-un comunicat remis de Inspectoratul de Poliție Județean Dolj.

În urma probatoriului administrat, miercuri, 11 mai, față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Dolj.

În cursul zilei de 12 mai, caracaleanul de 20 de ani a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Craiova care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți