13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dorian Popa, Olivia Addams, Marcela Fota și Violeta Constantin, printre artiștii care vor cânta la Ziua orașului Piatra Olt

- Advertisement -

Piatra Olt îmbracă haine de sărbătoare săptămâna viitoare, pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, când autoritățile locale reorganizează Ziua Orașului, după o perioadă în care evenimentul nu s-a desfășurat din cauza pandemiei de Coronavirus. Iar anul acesta reprezentanții Primăriei și Consiliului Local Piatra Olt, în frunte cu primarul Nicușor Rada, au pregătit un spectacol extraordinar, cap de afiș fiind artiștii de muzică ușoară Dorian Popa și Olivia Addams și îndrăgitele interprete de muzică populară Marcela Fota și Violeta Constantin.  

Manifestarea este programată a se desfășura cu începere de la ora 12:00, în centrul orașului Piatra Olt

„Piatra Olt va fi în sărbătoare de Sfinții Împărați Constantin și Elena! Primăria și Consiliul Local pregătesc, pentru Ziua Orașului, un frumos spectacol artistic și o serie de activități dedicate elevilor, tinerilor și seniorilor orașului. Așadar, pe 21 mai, începând cu ora 12:00, vă invit, dragi pietreni, să petrecem împreună în compania artiștilor, care vor urca pe scenă să ne încânte cu muzică și voie bună”, este invitația adresată de edilul Rada.

Pe lângă Dorian Popa, Olivia Addams, Marcela Fota și Violeta Constantin, în spectacol vor mai evolua Neta Soare, Cornel Cojocaru, Carmen Budulan, Ștefania Strejescu, Gabriel Zăvoeanu, Georgiana Băzăvan, Iazmina Cojocaru, Mădălina Drăgan, Ionuț Pește, Mady de la Slatina și orchestra condusă de maestrul Nicu Troncea, evenimentul fiind prezentat de Cozmin Băcanu.

Ziua Orașului Piatra Olt se va încheia undeva târziu în noapte cu un spectaculos foc de artificii.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți