Peste 600 de locuri de muncă oferite de aproape 40 de angajatori la bursa generală de vineri

Casa de Cultură a Tineretului Slatina și Agenția Locală Caracal a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt sunt cele două locații din județ în care vineri, 20 mai, începând cu ora 09:00, se organizează Bursa generală a locurilor de muncă. Până acum aproape 40 dintr-un total de 99 de agenți economici au confirmat participarea la bursă cu peste 600 de joburi.  

Potrivit AJOFM Olt, acțiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe joburi, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de astfel de locuri.

Peste 20 de joburi oferite până acum sunt destinate persoanelor care au studii superioare.

„Până la această dată au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care  39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante, din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind: inginer ITP,  inginer construcţii , inginer instalatii, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrator comercial, operator calculator, operator confectioner industrial, bucatar, manipulant marfuri, muncitor necalificat”, a declarat Elena Iordache, purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt.

Sursa citată mai arată că angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune, pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite in cadrul bursei la sediul instituţiei din Slatina, strada Prelungirea Crișan, nr. 2, sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm.ot@anofm.gov.ro sau prin fax 0249.432.276.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<