9.6 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Ziua Copilului, sărbătorită din nou de autoritățile din localitatea Valea Mare

- Advertisement -

După doi ani de absență din cauza pandemiei COVID-19, Primăria și Consiliul Local Valea Mare, în frunte cu primarul George Daniel Iancu organizează miercuri, 1 iunie, cu începere de la ora 14:00, o nouă ediție a evenimentului „Ziua Copilului”.

Manifestarea se va desfășura pe Stadionul „Dârjovul Valea Mare”, lângă sala de sport, iar din program nu vor lipsi divertismentul, muzica ușoară, personajele iubite din lumea desenelor animate, parcul de distracții și alte multe suprize, de care, bineînțeles, se vor putea bucura cei mici.

„Dragi copii ai comunei Valea Mare vă așteptăm cu drag la acest eveniment care se va organiza pe Stadionul «Dârjovul Valea Mare», începând cu ora 14:00. Primăria Valea Mare, în ziua evenimentului, 1 iunie, începând cu ora 13:00, va pune la dispoziție copiilor din satele Turia, Recea și Zorleasca microbuzele școlare pentru asigurarea deplasării până la stadion”, este invitația adresată micuților de edilul localităților.

Ultima ediție a evenimentului „Ziua Copilului” de la Valea Mare a avut loc în anul 2019, locația de desfășurare fiind aceeași.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți