8.1 C
Slatina
sâmbătă,27 aprilie,2024

Ultimele Articole

Restricții de trafic pe strada Oituz din Slatina pentru vehiculele care vin dinspre Craiova către Pitești

- Advertisement -

S-a reluat traficul normal pe sensul de mers Pitești către Craiova, de pe strada Pitești, din municipiul Slatina, începând de joi, 19 mai, însă s-au stabilit noi restricții de trafic, pe strada Oituz, pentru autovehiculele care circulă din direcția Craiova spre Pitești, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Olt.

De aceea, traficul rutier, pe sensul de mers Craiova către Pitești, este deviat de pe strada Oituz din Slatina, de la intersecția cu strada Carol I, pe strada Carol I spre strada Grigore Alexandrescu și strada Prelungirea Pitești până la sensul giratoriu de la intersecția cu strada Pitești.

Restricțiile de trafic sunt necesare pentru continuarea lucrărilor de modernizare a sistemului de apă și canal pe care echipele de intervenție ale Companiei de Apă Olt le efectuează în zonă.

„Polițiștii rutieri sunt în zonă pentru monitorizarea și fluidizarea circulației autovehiculelor. Recomandăm conducătorilor auto să manifeste răbdare și prudență în trafic!”, declară Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Până în data de 30 iunie 2022 vor exista
restricții de trafic, în toată zona unde CAO efectuează lucrări de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă. Sunt amplasate panouri mari, cu direcțiile de urmat.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți