6.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trafic blocat pe DN 65 – E 574, după ce un ansamblu de vehicule s-a răsturnat în zona Pădurea Sarului

- Advertisement -

UPDATE: După ora 11:00, traficul a fost reluat, în condiții normale.

Știrea inițială: Un accident rutier s-a produs în noaptea de 24 spre 25 mai, în jirul orei 01:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara orașului Piatra Olt, un ansamblu de vehicule condus de un sârb răsturnându-se pe carosabil. Din această cauză, traficul rutier în zona Pădurea Sarului, pe unul dintre sensurile de mers a fost complet blocat, în dimineața zilei de 25 mai mai multe echipaje cu macarale intervenind pentru a repune vehiculul pe roți.

Șoferul a fost rănit în urma evenimentului și a ajuns la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în accident, a fost implicat un ansambul de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, cetățean sârb, în vârstă de 65 de ani, care, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat pe partea carosabilă, pe direcția Balș spre Slatina. În urma impactului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Conducătorul auto a fost testat de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În jurul orei 08:30 a dimineții zilei de miercuri traficul pe DN 65 – E 574 a fost blocat total, în zona Pădurea Sarului, fiind deviat pe Drumul Expres 12, pe intrările/ieșirile de la kilometrul 30, respectiv 39, pentru repunerea pe roți a ansamblului de vehicule.

Atât în momentul producerii accidentului, cât și a momentului repunerii pe roți a vehicului la fața locului au acționat și echipaje de pompieri.

„În momentul anunțării evenimentului, la locul producerii acestuia s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Șoferul ansamblului de vehicule răsturnat, un bărbat de 65 de ani, cetățean sârb, a fost transportat de echipajul SMURD, la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu dureri cervicale. În dimineața zilei de 25 mai, pompierii asigură măsuri de prevenire a situațiilor de urgență, cu o autospecială de stingere, până la repunerea pe roți a ansamblului”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți