11.2 C
Slatina
marți,23 aprilie,2024

Ultimele Articole

200 de medici, asistenți, infirmieri, îngrijitori și brancardieri, membri Sanitas Olt, protest în Capitală la jumătatea lunii iunie

- Advertisement -

200 de medici, asistenți, infirmieri, îngrijitori și brancardieri, membri ai Sindicatului Sanitas Olt, vor participa luna viitoare, pe 15 iunie, la un protest în municipiul București, personalul medical având trei mari revendicări.

Roxana Dragomir, liderul Filialei Olt a Sindicatului Sanitas, angajații din Sănătate cer ca actuala guvernare să aplice Legea 153 în integralitate, adică creșterea salariilor, finanțarea voucherelor de vacanță de la bugetul de stat, și negocierea viitoarei legi a salarizării să fie pentru toate categoriile profesionale.

„Vom merge la miting pe 15 iunie, la București, vor fi prezente 200 de persoane, asistenți, infirmieri, îngrijitori, brancardieri, medici. Noi cerem aplicarea în integralitate a Legii 153, anumite categorii profesionale nu au primit creșterile salariale la nivelul anului 2022, infirmieri, brancardieri. Finanțarea voucherelor de vacanță de la bugetul de stat, pentru că suntem singurele instituții publice din România care trebuie să le finanțăm din contractele cu casa. Solicităm să se negocieze cu noi viitoarea Lege a salarizării ce este asumată de guvernanți prin Planul Național de Redresare și Reziliență, aceasta fiind cea de-a treia revendicare”, a declarat Roxana Dragomir, președintele Sanitas Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți