15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Autoritățile din Caracal celebrează Ziua Copilului în Parcul „Constantin Poroineanu”

- Advertisement -

Primăria, Consiliul Local, Centrul Cultural Municipal „Radu Șerban”, Biblioteca Municipală „Virgil Carianopol” și Clubul Copiilor „Marius Bunescu” Caracal organizează miercuri un frumos eveniment dedicat Zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului. Evenimentul care conține, printre altele, mai multe ateliere interactive, un concurs de desene pe asfalt, dansuri moderne și populare, karaoke, flashmob, se va desfășura în zona Monumentului „Evocare 1848” din Parcul „Constantin Poroineanu”, cu începere de la ora 10:00.

„Primăria municipiului Caracal își concentrează, de cele mai multe ori, activitatea spre a oferi tinerilor o viziune din ce în ce mai bună asupra orașului în care trăiesc, căutând în permanență să propună alternative de petrecere a timpului liber. Anual, în municipiul Caracal, cel puțin o zi le este dedicată întru totul copiilor. 1 Iunie 2022 va veni cu o mulțime de surprize pentru cei mici în Parcul «Constantin Poroineanu», sub semnul prieteniei”, au transmis autoritățile locale.

Dintre manifestările ce vor avea loc enumerăm ateliere interactive de teatru cu diverse personaje din povești, unde copiii vor putea lua parte la variate jocuri de grup; ateliere de pictură pe șevalet și desen unde copiii pot învăța tehnici de artă plastică; muzică live și jocuri populare prezentate de copii pentru copii; să transformăm Parcul „Constantin Poroineanu” în cel mai prietenos parc, printr-un concurs de desene pe asfalt cu tema „Prietenia”; vânătoarea de comori în natură; panoul amintirilor; karaoke; stand de cărți pentru copii și lectură – scriitor Elisei Virgil; atelier de lectură, recitare, interpretare; demonstrații Karate – sensei Oliwer Dobre; mascote și animație cu personajele preferate din lumea desenelor animate; face-painting; dans modern, gimnastică, dans aerobic; flashmob.

„La toate aceste activități Primăria municipiului Caracal pregătește și alte surprize, fiind pusă în valoare de propunerile cultural-artistice ale Centrului Cultural Municipal «Radu Șerban», ale Bibliotecii «Virgil Carianopol», ale Clubului Copiilor «Marius Bunescu», dar și de numeroșii voluntari care se oferă să aducă zâmbetul pe buzele copiilor prin activitățile pe care le vor coordona”, au mai declarat reprezentanții Primăriei.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți