18.6 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Polițiștii din Olt, alături de cei mici de ziua lor. Atracțiile au fost autospecialele și câinii de urmă

- Advertisement -

Polițiștii din județul Olt au desfășurat, de 1 Iunie, o serie de activități preventive în municipiile Slatina și Caracal, dar și în orașul Balș, alături de reprezentanți ai autorităților publice locale. De ziua lor, cei mici au fost, bineînțeles, în centrul atenției, autospecialele, echipamentele din dotarea oamenilor legii, dar și câinii de urmă, reprezentând atracția acestora. Fiecare dintre copii a primit în dar ursuleți, brelocuri, baloane, pizza, dulciuri, chiar și suc.

În Parcul Tineretului din Slatina, pe lângă activitățile desfășurate de Primăria municipiului Slatina, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu poliști rutieri, de ordine publică, criminaliști, dar și polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor și Serviciului pentru Acțiuni Speciale i-au încântat pe cei mici cu autospecialele și echipamentele din dotarea fiecărei structuri. Copiii au primit pliante educative, baloane, ursuleți și brelocuri și au purtat discuții libere cu polițiștii, despre activitatea profesională.

În municipiul Slatina, polițiștii s-au deplasat și în zece locații ce aparțin celor două complexe de servicii, de tip rezidențial, pentru copii, unde, pe lângă sfaturi și recomandări educativ-preventive, le-au oferit celor mici, pizza și suc.

La Caracal, în Parcul „Constantin Poroineanu”, polițiștii rutieri și de ordine publică ai Poliției din localitate, pe lângă activitățile desfășurate de Primărie, au organizat și desfășurat un concurs de biciclete pentru cei mici. Toți participanții au fost câștigători și au primit diplome de merit și dulciuri.

Pe platoul Casei Tineretului, din orașul Balș, au fost prezenți polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității care, împreună cu polițiștii rutieri și de ordine publică ai Poliției Balș, s-au alăturat activităților desfășurate de Primăria urbei de pe malul râului Olteț și le-au oferit copiilor ocazia de a se urca în autospeciale și de a se fotografia cu o parte din echipamentele din dotarea polițiștilor.

„La toate activitățile desfășurate, polițiștii le-au oferit celor mici sfaturi și recomandări educativ-preventive pe teme precum siguranța rutieră, siguranța în mediul școlar, dar și siguranța lor atunci când se află singuri acasă”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți