3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Anunt public privind decizia etapei de încadrare

- Advertisement -

S.C. KONTAKT EOW BYO S.R.L. titular al proiectului„Realizare investiţie în Domeniul Cercetării Agricole, Construire Depozite de îngrasaminte minerale ori naturale, Construcţii de compostare — platforme betonate si constructii adiacente pentru reţinerea apelor meteorice si tehnologice, magazii, şoproane, inclusiv spatiile administrative aferente acestora, împrejmuire cu gard”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de încadrare de catre APM OLT, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Realizare investiţie în Domeniul Cercetării Agricole, Construire Depozite de îngrasaminte minerale ori naturale, Construcţii de compostare — platforme betonate si constructii adiacente pentru reţinerea apelor meteorice si tehnologice, magazii, şoproane, inclusiv spatiile administrative aferente acestora, împrejmuire cu gard”, propus a fi amplasat în extravilan, comuna Valea Mare, sat Valea Mare, T8,P23,24, județul Olt.

Proiectul deciziei de încadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protectia Mediului Olt  din Slatina, str. Ion Morosanu, nr.3, județul Olt, în zilele de luni – vineri, între orele 9 – 14, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmot.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a APM OLT. 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți