Accident grav pe Drumul Expres 12, între Balș și Piatra Olt. Trafic blocat pe sensul de mers dinspre Craiova către Pitești

Un accident rutier grav s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 14:30, pe Drumul Expres Craiova – Slatina – Pitești, între orașul Balș și Piatra Olt, traficul pe sensul de mers Craiova spre Pitești fiind blocat. Trei vehicule, în care erau mai multe persoane, au fost implicate în coliziunea violentă, la fața locului intervenind mai multe echipaje de Poliție Rutieră, dar și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

„În aceste momente, traficul rutier pe Drumul Expres 12 (DEx12) este blocat, pe sensul de mers Craiova către Pitești, la kilometrul 32, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate trei autovehicule. Polițiștii Serviciului Rutier Olt sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Potrivit sursei citate, traficul rutier pe Drumul Expres 12, pe sensul de mers Craiova spre Pitești, este deviat, de la kilometrul 27, pe Drumul Național 65 – European 574, până la finalizarea cercetărilor.

Din primele date, se pare că vinovat de accident ar fi conducătorul unei mașini care a intrat cu aceasta pe contrasens și a lovit fontal un alt autoturism condus regulamentar dinspre Balș către Piatra Olt. În accident a mai fost implicat și un TIR, iar în urma coliziunii trei persoane au fost rănite ușor și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba despre șoferița vinovată din județul Argeș, care a mers pe DEx 12, pe contrasens, câțiva kilometri, un pasager din vehiculul condus de aceasta, dar și șoferul din autoturismul pe care aceasta l-a izbit violent. La autocamion au fost doar pagube materiale.

Sursa foto: Amator

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<