15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Unul dintre răniții din accidentul de pe DEx 12 Craiova – Slatina – Pitești, transportat la spital cu elicopterul SMURD

- Advertisement -

Polițiștii au venit cu informații noi despre evenimentul rutier produs luni, în jurul orei 13:40, pe Drumul Expres (DEx) 12, pe sensul de mers Craiova spre Pitești. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, care au constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă, în care se aflau, în total, patru persoane. Trei dintre acestea au ajuns la spital, una dintre ele, o femeie, fiin transportată cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din Craiova.

„Din primele cercetări, un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 49 de ani, în care se mai afla și o altă femeie, pasager, nu ar fi respectat semnificația indicatorului accesul interzis și a pătruns pe Drumul Expres 12, circulând pe sensul opus de mers, unde la kilometrul 32, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, pe banda 2 de mers, din direcția Craiova către Pitești. Din coliziune, autoturismul condus de bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a ricoșat într-un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, condus regulamentar pe banda 1 de mers, de către un bărbat de 45 de ani. În urma evenimentului, cei doi șoferi ai autoturismelor, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De asemenea, și pasagera din autoturismul condus de femeia de 49 de ani a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportată, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Conducătorii celor trei autovehicule au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Polițiștii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Inițial, după accident, traficul a fost complet blocat pe sensul Craiova către Pitești, după ora 16:00 pe acest sector de drum circulându-se în condiții normale.

Sursă foto: Info Trafic Craiova și Dolj – Grup Facebook

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți