19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Coliziune în lanț la ieșire din Slatina spre Craiova. Patru autoturisme s-au acroșat după Podul Olt

- Advertisement -

Eveniment rutier miercuri, 22 iunie, în jurul orei 08:10, pe Drumul Național 65 – European 574, între localitățile Slătioara și Slatina. Patru autoturisme s-au lovit în lanț la ieșirea de pe Podul Olt spre Craiova, iar polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat la fața locului pentru cercetări.

Accidentul de la ieșirea din Slatina a fost anunțat prin apelul de urgență 112, în urma coliziunii dintre cele patru vehicule o femeie fiind rănită și ajungând la spital.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că, pe sensul de deplasare Slatina către Craiova, au intrat în coliziune față – spate, patru autoturisme. În urma evenimentului, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din comuna Curtișoara, pasageră în ultimul autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Slatina, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a declarat Ionuț Vasiloaica, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cei patru conducători auto au fost testați de polițiștii rutieri cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți