12.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Brastavățu, căutat de polițiști după ce fratele l-a dat dispărut

- Advertisement -

UPDATE: La data de 24 iunie 2022, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Brastavățu, a fost depistat de polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în comuna Deveselu. Acesta se afla pe o stradă din localitate și le-a spus oamenilor legii că se îndrepta spre casă, pe perioada dispariției sale acesta nefiind victima vreunei infracțiuni.

Știrea inițială: Poliţiştii din Olt caută un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Brastavățu, care în urmă cu trei zile a plecat de acasă și până acum nu s-a întors.

Fratele său i-a anunțat dispariția la Poliție joi noaptea, la două zile după ce acesta nu a mai fost văzut.

„La data de 23 iunie, în jurul orei 23:00, polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Vișina au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 21 iunie, fratele acestuia, Viorel Barbu, în vârstă de 47 de ani, din comuna Brastavățu, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, a declarat Claudiu Șerban, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Semnalmentele bărbatului pe care oamenii legii îl caută sunt: înălţime 1,75 metri, greutate – aproximativ 65 de kilograme, ochi căprui, păr creț, grizonat, tuns scurt, fața rotundă, fără semne particulare. La momentul plecării, acesta era îmbrăcat într-o bluză cu mânecă lungă, de culoare neagră, pantaloni din stofă negră și papuci albaștri.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți