8.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Horia Brenciu, Raluka, Sore și Dorian Popa, printre artiștii care susțin concerte la Zilele Slatinei  

- Advertisement -

Slatina va fi în sărbătoare la sfârșitul acestei săptămâni. Pe 1 iulie se împlinesc 43 de ani de când oraşul Slatina a fost declarat municipiu, în anul 1979, iar autoritățile locale au pregătit multe surprize slătinenilor, aşa cum s-a întâmplat și până acum doi ani, evenimentul absentând în această perioadă din peisajul cultural artistic al urbei din cauza pandemiei COVID-19. Însă, municipalitatea se va revanșa anul acesta și aduce artiști de marcă ai muzicii românești care vor concerta pe scena amenajată în aer liber, în Parcul Tineretului.

Cap de afiș sunt Horia Brenciu și HB Orchestra (foto principală n.r.), Raluka, Sore și Dorian Popa. Dar, nu doar ei vor fi în concert în cadrul celei de-a patra ediții a manifestărilor dedicate Zilelor Slatinei din vară, ci și alte nume sonore ale muzicii de calitate, precum și un DJ care în fiecare seară din perioada 1 – 3 iulie va întreține atmosfera înaintea recitalurilor.

Vor fi trei zile de muzică, distracție și voie bună, mai ales că Aleea Eroilor, din imediata apropiere de lângă Parcul Tineretului, va fi neîncăpătoare pentru slătinenii care vor să se și delecteze cu diverse preparate culinare, printre care produse grill și de tip fast-food. Totodată, aici vor mai exista standuri cu dulciuri, dar și alte tarabe cu diverse chilipiruri.

Primăria și Consiliul Local Slatina este principalul organizator al evenimentului din week-end, iar din program fac parte și concertele susținute de caracaleanul Edward Sanda, Nick de la fosta trupă N&D și trupa locală Alutus.

Programul pe zile

Vineri

– în intervalul orar 20:00 – 21:00, atmosfera va fi întreținută de un DJ;

– de la 21:00 la 21:45, concert Dorian Popa;

– între orele 21:45 – 22:30, concert Nick de la trupa N&D.

Sâmbătă:

– de la ora 20:00 la 21:00, recital trupa Alutus din Slatina;

– între orele 21:00 – 21:45, concert Raluka & Band;

– în intervalul orar 21:45 – 22:30, concert Horia Brenciu & Band.

Duminică

– între orele 20:00 – 20:30, atmosferă întreținută de DJ;

– în intervalul orar 20:30 – 21:15, concert Edward Sanda;

– de la ora 21:15 la 22:00, concert Sore.

 

Atmosfera de la ultima ediție a Zilelor Slatinei, din 2019, în timpul concertului susținut de Connect-R (Sursă: Facebook Primărie)

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți